به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری «اهداف و برنامههای ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان هوافضا، حملونقل و شهرسازی در سال ۱۴۰۴» امروز با حضور دکتر شکری، دبیر ستاد هوافضا معاونت علمی برگزار شد.
شکری در بخشی از این نشست از پیشرفت چشمگیر پروژه بومیسازی تجهیزات ریلی در کشور خبر داد. وی اعلام کرد همکاری مشترک نهادهایی شامل شهرداری پایتخت، سازمان مترو و مجموعههای فناور مانند شرکت مپنا و جهاد دانشگاهی از سال ۱۳۹۸ کلید خورده که فاز آزمایشی آن با دستاوردهای قابلتوجهی همراه بوده است.
این مسئول با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری در سال جاری (۱۴۰۲)، از ورود پروژه ساخت ۱۱۳ واگن مترو به مرحله تولید انبوه خبر داد. وی همچنین از برنامهریزی شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حملونقل ریلی با افزودن سه قطار جدید مبتنی بر توانمندیهای بومی در سال جاری سخن گفت.
بر پایه اعلام این مقام مسئول، سهم تولید داخلی در اجرای این طرح از مرز ۳۰ درصد عبور کرده و هماکنون به بیش از ۷۰ درصد رسیده است. در این راستا شبکهای متشکل از ۴۰ نهاد فناور و شرکت خصوصی با همکاری یکدیگر، زیرساختی پایدار برای رشد اقتصادی در حوزه صنعت ریلی کشور ایجاد کردهاند.
وی از برنامههای آتی برای تعمیم دستاوردهای این طرح به سایر مناطق کشور خبر داد و اصفهان و مشهد را به عنوان کلانشهرهای نیازمند ۵ تا ۸ واگن ریلی در اولویت طرحهای آتی معرفی کرد. در همین راستا پیشبینی میشود اجرای پروژه ریلی پنجگانه در اصفهان طی سال جاری با مشارکت فعال نهادهای دانشبنیان مرتبط آغاز شود.
انتهای پیام/
بدون نظر!