به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج مجتبی عبداللهی، استاندار البرز امروز در حاشیه بازدید از غرفه مشترک اتاق بازرگانی و انجمن صادرکنندگان البرز در هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی کشور (ایران اکسپو ۲۰۲۵) در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه بستری ارزشمند برای معرفی ظرفیتهای تولیدی و صادراتی استانها بهویژه البرز است.
وی افزود: استان البرز طی سال گذشته موفق به ثبت ۱.۲ میلیارد دلار صادرات شده و هدفگذاری ما برای پایان سال ۱۴۰۴، دستیابی به عدد دو میلیارد دلار بوده که این ظرفیت با همراهی بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و نهادهای دولتی قابل تحقق است. ایراناکسپو در این دوره از کیفیت بالاتری نسبت به ادوار گذشته برخوردار است و میتواند نقش مؤثری در رشد صادرات کشور ایفا کند.
سید محمد اسحاقی، مدیرکل دیوان محاسبات استان البرز نیز با اشاره به چالشهای موجود در مسیر توسعه صادرات گفت: بسیاری از موانع سرمایهگذاری منشأ ملی دارند و برای رفع آنها نیاز به تدوین ضوابط حمایتی با مشارکت مجلس و دیوان محاسبات کشور داریم. شناسایی مشکلات سرمایهگذاران و انتقال آن به نهادهای تصمیمگیر ملی، زمینهساز حمایت پایدار از بخش خصوصی خواهد بود.
میر ابراهیم صدیق، سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری البرز، حضور پررنگ بخش خصوصی البرز در این نمایشگاه را فرصتی طلایی برای معرفی توانمندیهای کمتر شناختهشده عنوان کرد و گفت: با مشارکت بیش از ۱۲۰ کشور در این رویداد، امکان ارائه ظرفیتهای صنعتی، خدماتی و تولیدی استان در سطح بینالمللی فراهم شده است.
وی تأکید کرد: همافزایی میان استانداری، اتاق بازرگانی و واحدهای تولیدی میتواند مسیر جذب سرمایهگذاریهای جدید و توسعه صادرات غیرنفتی را هموار سازد.
اعتمادسازی، پیشنیاز جهش سرمایهگذاری داخلی است
محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی امروز در بازدید از هفتمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی کشور (ایران اکسپو ۲۰۲۵)، در بازدید از غرفههای البرز در جمع خبرنگاران گفت: ظرفیتها و قابلیتهای جمهوری اسلامی ایران در همه حوزهها منحصر بهفرد و ارزشمند است و باید از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شود.
وی با اشاره به تجربه موفق کشورهای مختلف در برگزاری نمایشگاههای تخصصی مانند اکسپو اظهار کرد: این رویدادها نقش مؤثری در نمایش توانمندیها و ایجاد انگیزه در سرمایهگذاران داخلی و خارجی دارند. کشور ما از ظرفیتها، توانمندیها و منابع مالی بالایی برخوردار است. اگر فضای اعتمادسازی به درستی ایجاد شود و مردم به سرمایهگذاری در حوزه تولید اطمینان پیدا کنند، شاهد تحولات بزرگ اقتصادی خواهیم بود.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد چنین فضاهایی، همراه با توسعه صادرات، میتواند بهعنوان موتور محرک اقتصاد کشور عمل کند، بر ضرورت برگزاری مستمر چنین نمایشگاههایی تأکید کرد و ادامه داد: باید شرایط حضور فعال تجار، بازرگانان و تولیدکنندگان در این نمایشگاهها فراهم شده تا ظرفیتهای واقعی ایران اسلامی به جامعه جهانی معرفی شود.
عسکری در پایان خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در قالب برنامه هفتم توسعه، تمهیدات لازم برای حمایت از معرفی ظرفیتهای اقتصادی کشور را پیشبینی کرده و انتظار میرود دستگاههای اجرایی نیز در این مسیر نقشآفرینی مؤثری داشته باشند.
انتهای پیام/
بدون نظر!