معصومه جودکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کرج ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود در راستای اقدامات صورت گرفته در طرح سلامت نوروزی اظهار داشت: در طرح سلامت نوروزی، بیش از ۷۵ هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در استان صورت گرفت که به صدور بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ اخطار کتبی منجر شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اذعان کرد: معرفی ۵۹۲ صنف به مراجع قضایی، پلمب ۴۱۴ مرکز متخلف و کشف بیش از ۹۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی صورت گرفته و بیشترین صنف پلمب شده مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند اغذیهفروشیها و رستورانها بودند.
وی عنوان کرد: از شهروندان درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت بهداشت توسط مراکز مذکور، موضوع را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایتهای آنها رسیدگی خواهد شد؛ در طرح سلامت نوروزی، بیشترین موادغذایی معدوم شده نیز انواع آبمیوه، گوشت تاریخمصرف گذشته و شیرینیهای مانده بودند.
جودکی خاطرنشان کرد: طی این مدت بیش از ۳۶ هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و بیش از ۱۲۲ هزار مورد سنجش کیفیت مواد غذایی و محیط صورت گرفته و یک هزار و ۴۹۰ مورد نمونهبرداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح سلامت نوروزی به شمار میرود.
انتهای پیام/
بدون نظر!