به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سهم سلامت باید حداقل ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) باشد، اظهار کرد: این در حالی است که سال گذشته این عدد حدود ۳.۸ تا ۳.۹ درصد بود. بدیهی است اگر این سهم واقعی تأمین نشود، با کاهش کیفیت خدمات، کاهش سهم دارو و تجهیزات پزشکی، و همچنین خروج نیروهای انسانی از جمله پزشکان و پرستاران مواجه خواهیم شد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه قیمت دارو افزایش یافته، اما متأسفانه بیمهها هنوز پرداختهای کافی و مناسب انجام نمیدهند، گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، تا زمانی که بیمهها افزایش قیمت داروها و تجهیزات پزشکی را تقبل نکنند، این افزایش نباید اجرایی شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: قیمت دارو و تجهیزات پزشکی باید واقعی باشد؛ یعنی بر اساس هزینه واقعی تولید تعیین شود. بهعنوان مثال، اگر تنها قیمت شیشه یک آمپول ۵ هزار تومان باشد، قطعاً کارخانه نمیتواند محصول نهایی آن را با قیمت ۳ هزار تومان تولید و به بازار عرضه کند.
ظفرقندی در پاسخ به سؤال تسنیم درباره افزایش قیمت تجهیزات بهدنبال حذف ارز ترجیحی گفت: به بیمهها دستور داده شده است که هزینهها را بر اساس قیمتهای اعلامی سازمان غذا و دارو تقبل کنند تا فشار اقتصادی از دوش مردم برداشته شود.
انتهای پیام/
بدون نظر!